Men’s NikeCourt Air Zoom Vapor Pro 2 Clay PRM férfi teniszcipő

55 990 Ft

SKU: FN4742-101
A salakon minden a kitartásról szól. És a lelátón? egy csillogó gála , az igazi ki kicsoda minden sorban, egy kifutó egészen a pályáig, ahol már vár a fények városa. Ez a különleges dizájn a második slam ravaszsága és csillogása előtt tiszteleg, közvetlenül a félisteneket és a legyőzötteket elválasztó vörös téglaporból merítve ihletet. Visszahoztuk az eredeti pro modell minden közkedvelt elemét. A talajhoz közeli dizájn és a ruganyos zoom segít kirobbanó gyorsasággal mozogni a pályán , és mindezt a vapor jól ismert kényelmével kombináltuk. ötletét A megállást nem ismerő menetekhez, és a maratoni mérkőzésekhez, amelyeket nem veszíthetsz el, itt a Vapor Pro 2.
Visszahoztuk az eredeti Pro közkedvelt minden elemét, jobb tapadást biztosít, és kevesebb felgyűlt salakot eredményez a salakpályákon. A jobban tapadó elülső rész és lábfejközép széles tapadási mintázattal rendelkezik, így segít kontrollálni a csúszásokat. Tapadási térképek és nyomástérképek felhasználásával, valamint a felgyűlt salakos területek elemzésével hoztuk létre a dizájnt. Ezt követően többféle salakpályán (hidegen, melegen, nedvesen és szárazon is) teszteltük Európában.
  • Ez a dizájn közelebb van a földhöz, így hihetetlenül könnyű pályaérzetet nyújt a villámgyors mozdulatokhoz és a kirobbanó bevágásokhoz.
  • Az elülső Zoom Air egység rugalmasságot biztosít az első lépéshez, így lézerpontossággal indulhatsz az alapvonalról, vagy közelíthetsz hirtelen a hálóhoz. A párnázott középtalp alátámasztásról gondoskodik, plusz súly nélkül. Ráadásul a rugalmas belső bélés a lábfejet körülölelve kreál zokniszerű érzetet.
  • A tartós, megerősített háló hűsíti a lábfejed, és extra tartást ad.
  • A halszálkamintás külső talp az adatokon alapuló dizájn révén optimális tapadást biztosít anélkül, hogy kihatna a csúszási képességre.
  • A minimális súly érdekében a kopásnak kevéssé kitett részekről lekerült a gumi.
  • A cipő külső részén teljes hosszúságú lábfoglalat stabilizálja a lábfejedet a gyors bevágásoknál.
Férfi cipő méret

, , , , , , ,

Kapcsolódó termékek

Hírelvél feliratkozás

Értesítést küldünk az új kollekciókról, akciókról.